Fagpersoners

Anbefalinger

Anbefales og anvendes bredt

 Vores tyngdedyner anbefales af Baby Instituttet, udlånes af Slagelse kommune og anvendes i vuggestuer/børnehaver landet over.

Dynen er lavet efter et behov, som producenten ikke kunne finde andet sted, og det må jeg give dem ret i.
– deres produkt er unikt og enestående på mange punkter. På deres hjemmeside kan man finde en god guide til, hvordan man bruger dynen og får en god opstart.

Vi har nu prøvet dynen i 14 dage.

Faktisk fik vi dynen hjem for at afprøve den på Eddie, som nu er 1 år og 3 mdr, men vi nåede slet ikke at introducere den for ham, før vores store dreng, Valde  på 3 år, fik snuppet den.

Vi har afprøvet den i forskellige sammenhænge:

  1. Indsovning
  2. Opvågninger om natten
  3. For tidlig godmorgen (mellem kl 3-5)

(For ja, vi kan også have problemer med søvnen herhjemme😉)

I alle 3 sammenhænge, må vi sige at der er succes. Valde falder i søvn 5 min efter godnathistorie når han har dynen på, den har hjulpet Eddie med at sove igennem og den er med til at forlænge nætterne.

Eddie bryder sig ikke om dyner generelt når han skal falde i søvn, men når først han sover, og den kommer på, så er han helt okay med den.

Katrine Arnhem

Babyterapeut, Babyterapeuten.dk

Denne dyne kan anbefales til børn og babyer, som opleves urolige, når de skal puttes eller under søvnen. Men den kan også sagtens anbefales til de børn og babyer, der ikke er urolige. Den virker nemlig til at smyge sig let omkring kroppen  og have en afstressende effekt på nervesystemet samtidig gavner tyngden kropsopfattelsen og stimulerer de primitive  reflekser.

Dynen er god ift. varme børn. Et knap så varmt barn kan nemt have dyne over eller under babydynen.

Veronica Fuursted

Konsultationssygeplejerske, Lægepraksis med speciale i søvnproblematikker hos børn

Jeg anbefaler ofte brugen af tyngdedyner i min virksomhed når jeg vejleder familier og undervisere i skolen og jeg bruger den også privat til mit eget barn. Nervesystemet modtager så mange impulser og stimuli i løbet af dagen og uro i kroppen og myldretanker stammer ofte herfra. Jeg bruger jeg særligt tyngdedynen til min søn på 15 måneder for at hjælpe ham til at få ro på alle impulser og stimuli han har fået igennem dagen. Jeg valgte at købe den hos babydynen efter jeg havde undersøgt market for sunde tyngdedyner uden for meget kemi. Jeg faldt særligt over deres måde at inddele vægten i små rum på, så den lettere fordeler sig over barnets krop og at den var dansk produceret i skønne farver, samt ikke for varm så den også kan bruges om sommeren.  Vi startede med at bruge den allerede da han var 4 måneder, både under amning og i alle lure. Det mindskede ikke kun uro men også de mange opvågninger på grund af spjæt, mistet sut eller i overgangen fra at være hos mig til at lægge for sig selv.

Derfor anbefaler jeg den både når jeg vejleder private familier med børn der har brug for ro i deres nervesystem, men også børn i skolen hvor det hele bliver lidt for meget inde i klassen med impulser og stimuli. Jeg ville ikke havde været for uden den og den kan derfor varmt anbefales herfra.

Cindie Rydland

Marte Meo terapeut & Pædagogisk konsulent

Efter at have brugt tyngdedynen på mig selv og min datter, må jeg bare sige wauw. Jeg har, gennem fysioterapeut studiet, stiftet bekendtskab med tyngdedyner, hvor de altid har været til rigtig god gavn – men det er første gang jeg afprøver sådan en dyne på min datter. Vi har altid haft nogenlunde ro om natten, men vores problem har længe været at hjælpe hende til at finde ro og falde i søvn om aftenen. Vi har i flere måneder forsøgt diverse putteritualer, men først NU, efter at have taget tyngdedynen i brug, er det lykkedes hende at falde i søvn på under 10 minutter – og det er der faktisk en ret god forklaring på. Tyngde over kroppen, det at vi bliver holdt om og omfanget med et fast tryk, stimulerer nemlig vores taktile nervesystem (sansen, der registrerer tryk, kulde og varme) og det skaber blandt andet ro over vores høje arousal (hjernestammens vågenhed eller modtagelighed for sanseindtryk). Det er netop det problem Frida har – at kunne gå fra 5. til 1. gear og lade kroppen få ro, og det har dynen virkelig hjulpet hende med.

Derfor giver jeg min varmeste anbefaling til produktet og til babydynen.dk – foruden dynens magi, har de sørget for at den er ekstra ventilerende, hvilket er bonus for os, med varme børn og så produceres dynerne i det fedeste design. Så kæmpe TAK til jer for at have lavet dette produkt.

Cecilie Schlaikjer

Fysioterapeutstuderende

Babydynen aktiverer både følesansen og bevægesansen. Følesansen, den taktile sans, sidder i huden og registrerer berøring. Når huden stimuleres fra dynens berøring, sendes der besked til hjernen. Kroppen bliver derfor ”afgrænset”, og barnet vil tydeligere kunne mærke sin egen krop, og hvor kroppen befinder sig i forhold til sine omgivelser. Dette skaber tryghed.

Bevægesansen, den proprioceptionssansen, bliver også stimuleret. Bevægesansen sidder i led og muskler, og giver barnet en større bevidsthed om, hvor fx armen holdes henne i forhold til resten af kroppen. Ved stimulering af bevægesansen beroliges nervesystemet. Et barn som er rastløst, uroligt og har svært ved at sove, vil Babydynen stimulere det parasympatiske nervesystem, som netop har med hvile og ro at gøre.

Når barnet bevæger sig under dynen, får barnet stimuli til hjernen, og føle- og bevægesansen vil blive stimuleret. Dette giver en ro hos barnet, da det kan mærke sin egen krop, og derved vil barnet få en bedre søvn.

For mange forstyrrelser i børns søvn kan give koncentrations- og indlæringsbesvær, og skaber ubalance, og en investering i børns søvn vil altid være godt givet ud.

Jeg kan på det varmeste anbefale Babydynen.

Kathrine Dybdahl

Fysioterapeutstuderende, Autoriseret Fysioterapeut og Kraniosakralterapeut

Anbefales også af kunderne

Fantastisk service, både ved bestilling og returnering, da dynen desværre ikke passede min søn. Vil klart anbefale babydynen til alle 👏🏽😊

Vi købte babydynen i str baby, da vores dreng på 5 måneder sov uroligt med arme og ben, som kørte rundt, havde hyppige opvågninger og sparkede dynen af. Det der tiltalte os var de 14 dages søvngaranti, så vi kastede os ud i det.Det krævede lidt tilvænning, men der fulgte god vejledning med ift. opstart også til sensitive børn. Efterhånden så faldt der mere ro på, da dynen formede sig efter min søn - nærmest gav ham et kram. Derudover er den ikke for varm, hvilket var godt til min varme dreng, men skulle det blive for koldt, kan man lægge en anden dyne over. Dynen blev dog stadig sparket af, men tricket fra dem, med at have fødderne fri, hjalp. Vi har dog stadig lidt uro om natten, men det skyldes luft i maven pga. opstart af mad, så det kan dynen ikke gøre noget ved.Der er forskellige farvemuligheder, så der er lidt til hver smag.Pga. leveringsproblemer med bestemt farve dyne gik der lidt tid, men der var hele tiden god kontakt fra kundeservice om leveringstidspunktet samt mulighed for at skifte farve og evt. størrelse dyne, da jeg først havde valgt junior, men den havde været alt alt for stor, så tak for vejledningen om valget af baby størrelsen.

Total lækker dyne og skide god service. 5 stjerne herfra

God kundeservice og hurtige svar. Mine børn sparkede dog dynen af og har derfor returneret den. Igen god service og igen problemer 😃

Vi havde problemer med at få vores søn til at falde til ro, når han skulle sove og kunne nogle gange bruge en hel time på det. Dynen hjalp faktisk fra første dag, og vi har ikke haft de store udfordringer med dette siden. Stadig en del uro om natten, men det betyder meget at man ikke også har skulle kæmpe med ham ved sengelægning.

Babydynen har et lækkert produkt og fantastisk service! Søvngaranti? Er det for godt til at være sandt? Ikke hos babydynen. Jeg fik dynen og måtte desværre returnere da den ikke virkede for vores datter. Pengene gik ind på min konto og der var ingen problemer. Virkelig rart man kan teste produktet.

Super fin oplevelse! Vi købte dynen hjem til den 14-dages prøveperiode, som Babydynen tilbyder. Dynen var desværre ikke det, der gjorde tricket for vores datter, så vi returnerede denne efter de 14 dage. Hele processen forløb uden problemer. Jeg spurgte til råds ang valg af dynetype inden køb og fik rigtig god og hurtig vejledning pr mail. Kort efter modtog vi dynen. Også returprocessen forløb gnidningsfrit. Vi pakkede blot dynen ind i samme emballage, som vi modtog den i og satte medfølgende returlabel på. Det betalte beløb (minus returfragt) var tilbage på vores konto få dage efter returnering af dynen.Så alt i alt en rigtig god oplevelse herfra. Jeg vil varmt anbefale andre at prøve babydynen som mulig løsning på søvnproblemer!

Flot og lækker kvalitet. Desværre er vores pige ikke solgt til dynen men det håber vi kommer. 😃

Vi var faktisk lidt skeptisk, men da de havde søvngaranti så var det kun fragten vi havde at tabe.Vores datter ville inden dynen kun sove på en dyne i vores arme igennem dagen. Lurens længde var 30 min HVER gang.Vi prøvede dynen og vi fik endelig efter 5 mdr vores datter ud og sove i barnevogn. Den virker ikke hver gang, men oftere oh oftere.. Sommetider kan hun endda stilles og det sker også luren nogle gange kan være 1 time eller 2. Nætterne er også gået fra hyppige opvågninger til kun 1 - 2 i løbet sf natten. Den virker ihvertfald for os og yderligere et vennepar har købt den med nogenlunde samme effekt.

Kanon service! Selv på en søndag blev der svaret og produktet er rigtig god kvalitet og giver vores lille pige en masse ro. Kan især godt lige man bare smider den over hende og hun ikke skal “ned” i en tyngdepose!

The duvet arrived super quickly even though we got a discount for longer delivery times. It's beautiful and very well made and I love that it supports local seamstresses. Our baby is falling asleep better since using it - although it could have also just been timing 😉 at night she often kicks it off and we don't put it back on her.

Bestilte dynen efter at være stødt på en annonce. Dynen begyndte ligeså rolig at virke på vores datter, som før var meget motorisk urolig.Dynen kom hurtigt efter vi købte den og var pakket flot ind. Så vi oplever god effekt og giver de varmeste anbefalinger <3

Hurtig levering og god service ift. returning

God service. Vores søn sov ikke bedre med dyne. Fik hurtigt penge retur som følge af deres tilfredshedsgaranti. Derudover søde til at hjælpe, da vi selvfølgelig håbede det kunne lykkedes, og vores søn kunne sove bedre.

Det går hurtigere med at falde til ro

KANON GOD SERVICE! Jeg har været så tilfreds med min handel hos babydynen! Dog havde vi ingen virkning med tyngde dynen.. Men ingen børn er ens! Det lykkedes dog efter forsøg, at vores datter blev glad for sin egen dyne. Vi er kæmpe fans af SØVNGARANTI, der gjorde det muligt for os at afprøve dynen. Tak for fantastisk service og ekstrem hurtig svar tid på mail og chat, både før og efter køb/returnering.Jeg kan helt klart anbefale BABYDYNEN!Tak for "lån" og SOV GODT! 🙂

Helt super kundeservice, med hurtigt svar og levering! Og så er vi virkelig glade for dynen herhjemme!

Vil du også prøve os af?

Gå til shoppen

0
    0
    Kurv