Vil du sælge Hush Little One produkter?

Bliv forhandler

Lær mere om hvordan

Du kan blive forhandler

Hvem er vi?

Hush Little One er grundlagt af Sara og Nicolaj, på baggrund af egne erfaringer med søvnproblemer, og med et brændende ønske om at hjælpe familier til at opnå tryg og tilstrækkelig søvn.

Vores sortiment er skabt med afsæt i vores eget liv med småbørn, med ønsket om at skabe funktionelle og smukke produkter. Vi mener nemlig godt, at funktion og design kan gå op i en højere enhed.

Hvad kan du forvente af os?

Som forhandler af vores produkter, tilbyder du dine kunder et sortiment af stærkt funktionelle produkter, som støtter op om dét som måske fylder allermest i de første år med småbørn; nemlig søvnen. 

Alle vores produkter er syet i nøje udvalgte materialer, uden skadelig kemi, så produkterne trygt kan bruges til familiens mindste.
Vi sætter høje krav til produktion og vilkår, og derfor syes samtlige varer på en danskejet systue. 

Kender du allerede

Hush Little One’s produkter?

Ellers kan du blive klogere nedenfor

Tyngdedyne hush little one

Tyngdedyner

Vores tyngdedyne er på kort tid blevet utrolig populær blandt forældre til småbørn med uro i søvnen. Dynen har en fantastisk evne til at understøtte følelsen af tryghed og hjælpe barnet til at finde ro i egen og krop.

Dynebetræk tyngdedyne

Dynebetræk

Dynebetræk i seks smukke nuancer og en silkeblød fornemmelse. Vores dynebetræk er syet i bomuld af højeste kvalitet. Den høje trådtæthed sikrer en silkeblød fornemmelse på huden, og dynebetrækket holder både form og farve.

Multinest hush little one

Multinest

Vores multinest er unik på markedet. Tyngden i bunden sikrer en stabil og tryg rede for den lille baby. For det større barn, kan nesten fungere som et ”rum” ved leg og hyggestunder. Multinesten er også guld værd ved samsovning eller som en tryg rede i tremmesengen.

Ansøg om at

Blive forhandler

Vi er altid åbne for nye samarbejder.
Fortæl os lidt om din virksomhed via formularen og lad os tage en snak om mulighederne. 

 

2 + 1 =