Alt om

Tyngdedynen

Tyngdedynen til de små

Vores tyngdedyne

Vores tyngdedyne er målrettet babyer og småbørn med uro i søvnen – hvad end disse er periodevise eller har stået på længe.

Den er konstrueret med henblik på at berolige nervesystemet, stimulere muskel-ledsansen og hjælpe din baby til at finde ro i egen krop.

Rigtig mange småbørn er varme, og derfor er vores tyngdedyne designet til at være meget lidt varmegivende. Noget der i sig selv kan fremme den rolige søvn. 

Tyngde og ro

Forældre fortæller, at Babydynen hjælper baby til længere søvnstræk, færre opvågninger og kortere puttetid – til glæde for hele familien.

Tyngde har ofte en beroligende effekt på babyer. Du har sikkert selv oplevet effekten, når du instinktivt lægger en beroligende hånd på din babys krop.

På samme måde hjælper vores tyngdedyne din baby til at afgrænse kroppen og finde ro.

Fyld og design

Vores tyngdedyne er designet således, at dynens vægt giver et blidt tryk på hele kroppen. 

Fyldet i dynen er nøje udvalgt til at lægge sig tungt og tæt på og omkring babys krop, som at blive krammet hele natten.  

Vores tyngdedyne er helt særlig, fordi den ikke er vatteret. Dette betyder, at granulatet ligger meget direkte på huden og stimulerer muskel-ledsansen optimalt. En sådan stimuli hjælper barnet til at afgrænse sin krop og understøtte tryghedsfølelsen. 

Tyngdedynen fra Hush Little One virker optimalt, uanset om barnet ligger på ryggen, siden eller maven. Selv når din baby er begyndt at rejse sig op i sengen, kan du trygt anvende vores tyngdedyne.

 

7 hurtige om tyngdedynen fra Hush Little One

 1. Egner sig særligt godt til varme børn og varme nætter.
 2. Er ikke vatteret for maksimal stimulering af muskel-ledsansen.
 3. Lydsvag og vækker ikke det sensitive barn.
 4. Giver en svøbende effekt uden at fastholde.
 5. Fylder ikke mere end et vattæppe, og egner sig derfor også i barnevogn eller i din favn.
 6. Virker effektivt i alle sovestillinger.
 7. Anbefalet af fagpersoner.

Skal vi også hjælpe dig? 

Gå til shoppen

0
  0
  Kurv